Gisteravond was Channing Tatum te gast bij RTL Summer Night. Daar vroeg presentator Beau van Erven Dorens de Magic Mike-ster de kleren van het lijf!

Article continues after the ad

Rode loper

Het zal je niet ontgaan zijn: gisteravond was Channing Tatum in Amsterdam om de Nederlandse première bij te wonen van de actiekomedie Logan Lucky. Het tramverkeer werd zelfs omgeleid om de acteur te kunnen ontvangen op de rode loper van Tuschinski. Toen Channing arriveerde, was hij niet te beroerd om op de foto gaan met zijn Nederlandse bewonderaars. Maar daar hield het werk niet op! Na de première schoof de hoofdrolspeler van Logan Lucky aan bij Beau van Erven Dorens in RTL Summer Night. En brutaal als Beau is, ging het al snel over Channings verleden als stripper.

Doorbraak

In het interview vertelde de acteur hoe hij als tiener bijna een jaar heeft gewerkt als stripper in Florida. Zijn avonturen in die periode vormde de inspiratie voor zijn doorbraakhit Magic Mike. Drie jaar later kwam er een vervolg, Magic Mike XXL en zelfs een door Channing geproduceerde liveshow. Bij tafel aan Beau onthulde de Magic Mike-acteur dat hij hoopt om deze show ook naar Nederland te halen. Mocht de wens van Channing uitkomen, dan lees je het hier natuurlijk als eerste!

Logan Lucky draait vanaf 24 augustus in de bioscopen.