Ze had de jurk al uitgekozen. Ellen zou volgens de wetenschap trouwen met haar perfecte match, maar op het laatste moment gooide Paul de handdoek in de ring.

Article continues after the ad

Huwelijksnacht

In de derde aflevering van Married At First Sight liepen de emoties hoog op. Chantal en Nikolai zijn getrouwd. De eerste klik lijkt er te zijn, al is Chantals moeder allesbehalve overtuigd. Tijdens de bruiloft leert het koppel elkaar steeds beter kennen en gaan ze hun huwelijksnacht in.

Ja!

En het eerste homohuwelijk in MAFS is een feit: Simon en Anthony hebben elkaar het jawoord gegeven, terwijl beide families niet achter het experiment staan. 

Slecht nieuws voor Ellen

Ook de bruiloft van Paul en Ellen nadert. Althans, dat was de bedoeling. Voor Ellen is het hele proces emotioneel, onder meer omdat ze haar vader, die overleden is, erg mist. Als er slecht nieuws komt over de bruiloft, lijkt het drama compleet.

Cold feet

Een dag na het vrijgezellenfeest van kandidate Ellen, kreeg Peter van der Vorst een verdrietig bericht van haar match Paul. Hij vertrouwt niet aan het oordeel van de wetenschap en stopt het experiment per direct. Het huwelijk van Ellen en Paul gaat dus niet door. En nieuws valt Ellen zwaar. Bekijk haar reactie hier terug vanaf 15:52.

De kijkers leefden met Ellen mee en hopen alsnog dat ze haar prins op het witte paard zal vinden. En mannen, er kan gemaild worden naar Ellen!