Als je Mike binnenhaalt, dan zal je ‘m krijgen ook. Dat ondervonden Humberto Tan en consorten gisteravond in RTL Late Night.

Article continues after the ad

Update: RTL Late Night lijkt het fragment van YouTube te hebben gehaald. Geen zorgen, je kan hem op RTL XL nog gewoon bekijken.

Pissig

Als aankondiging had de redactie van Late Night een kort stukje in elkaar geknutseld over de carrière van de acteur, die te gast was vanwege zijn rol in de film Redbad. Tot twee keer toe werd benadrukt dat misschien niet iedereen hem kent en daar moest Jonathan toch iets over kwijt. 

'Fuck that!'

Wel met een vette knipoog natuurlijk. “Misschien weet niet iedereen wie hij is?! Mag ik schelden in Late Night? Fuck that”, aldus de acteur. Bekijk het fragment hieronder.

Lost in translation

De acteur vertelde verder over zijn rol in Redbad, de nieuwe historische film van Roel Reiné, zijn rol in Breaking Bad en over het #metoo-schandaal dat op dit moment speelt in Hollywood. Ook vond-ie (vermeende) Nederlandse tradities maar wat vreemd. "Stoppen jullie nou echt kaas in schoenen met kerst?", doelende op de nieuwe Sinterklaas kaasletters. 

De hele aflevering kan je terugkijken op RTL XL. Het interview met Jonathan Banks begint rond de 14 minuten.