Tranen vloeiden gisteravond in Beste Zangers. Brace was diep geraakt door Kenny B, Anita Meyer en Tania Kross die voor hem zongen.

Article continues after the ad

Emoties

“Ik heb een missie: ik wil hem gewoon zien huilen,” zei Tania Kross voor de optredens. En dat lukte. De stoere Brace liet een hele andere kant van hem zien wanneer hij werd bezongen.

Flink zijn

Hij hield het niet droog bij Kenny B’s versie van Harder dan ik hebben kan van Bløf. Daarna deden Anita Meyer en Tania Kross er nog een schepje bovenop. Bij Anita Meyers versie van Flink zijn, het nummer dat Brace eerder bij The Voice of Holland zong, barstte Maan ook in tranen uit. Bekijk het optreden hierboven!

Margherita

Ten slotte zong Tania Kross de Italiaanse versie van het nummer Margherita, waarvan je Marco Borsato’s uitvoering waarschijnlijk wel kent. Brace moest de tissues erbij pakken. “Dit is kippenvel,” fluisterde Maan. Ook Anita en een hele hoop kijkers pinkten een traantje weg.

Beste Zanges

Benieuwd naar de andere nummers die voor Brace werden gezongen? Bekijk hier de hele aflevering terug. De volgende aflevering van Beste Zangers zie je volgende week zaterdag om 20:30 op NPO 1.