Source
KRO-NCRV

Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw kreeg gisteravond een bizarre start. Na een gezellige eerste aflevering, die eindigde met een vrolijk tuinfeest, werd bekend dat één van de boeren het programma uitgetrapt is wegens oneerlijk spel.

BOER BLIJKT PLAYER

Boer Remco leek op het eerste gezicht een onschuldige jongen, maar deze 29-jarige Fries bleek stiekem best wel een player. Aan het einde van de eerste uitzending maakte Yvon Jaspers bekend dat deze olijke agrariër “ten tijde van de voorstelaflevering in mei al met meerdere dames innig contact heeft gehad”. Wat hieronder verstaan wordt kwam verder niet aan de orde, maar het lijkt erop dat dit innig contact verder ging dan alleen een paar whatsappjes. Ook zou hij bij vrouwen gelobbyd hebben om brieven te schrijven naar het programma: “Dat is uiteraard niet de bedoeling”, aldus de makers in een verklaring die na afloop online geplaatst werd.

 

“Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt”

Vertrouwen geschonden

Boer Zoekt Vrouw zag hierna geen andere keus dan PlayBoer Remco uit het programma te gooien: “Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt”. Remco valt duidelijk niet in deze categorie hardnekkige singles. De voornaamste reden om hem eruit te gooien is dat hij het vertrouwen van de makers heeft geschonden: “Boer zoekt Vrouw is een eerlijk en authentiek programma dat wordt gemaakt op basis van vertrouwen. Remco blijven volgen past dus niet bij Boer zoekt Vrouw”.

Twitter genoot in elk geval met volle teugen van deze sappige seizoensstart:

 

 

Barack Obama is al 2 jaar President af in de VS, maar tijdens zijn termijn begon hij een jaarlijks lijstje te publiceren van zijn favoriete boeken, muziek en films. Nu hij meer vrije tijd heeft gaat die traditie gewoon door. Dit zijn de 15 favoriete films van Obama!

De ex-president heeft natuurlijk veel meer vrije tijd nu hij niet meer op het nucleaire knopje in de Oval Office hoeft te passen. Maar we hadden niet verwacht ie zóveel vrije tijd zou hebben. Hoe the fuck kan ie tientallen boeken in één jaar lezen? Zoveel heeft onze hele redactie er nog niet verslonden!

Maar natuurlijk zijn we vooral benieuwd naar Obama’s filmsmaak want die blijkt ie zeker te hebben. Van de Marvel superheldenfilm Black Panther tot science-fiction horror Annihilation en het grappige The Death of Stalin. Prima keuzes voor een filmavondje! Dit is de volledige lijst die Obama publiceerde op Facebook.

Becoming van Michelle Obama staat bovenaan de boekenlijst

Obama’s smaak in muziek is al net zo divers. De voormalig president noemt Mary Don’t You Weep van Prince bijvoorbeeld maar ook I Like It van Cardi B. Bovenaan de boekenlijst prijkt de autobiografie van z’n vrouw: “Becoming”. Héél diplomatiek hoor…

De huidige Amerikaanse president, Donald Trump, heeft helaas nog geen eindejaarslijstjes gepubliceerd maar blijven z’n Twitter-account in de gaten houden!

Na maanden wachten sta je voor het podium te wachten om je favoriete artiest live te zien. De muzikant in kwestie komt op en begint binnen de kortste keren het hele podium kort en klein te slaan. Verspilling van je geld of de beste ervaring van je leven? Wij zetten 8 bizarre podiummomenten voor je op een rij! 

1. Marilyn Manson

Tijdens een concert in New York maakte Marilyn Manson er een potje van. Hoe braaf de band ook door bleef spelen, de rocker bleef maar onsamenhangende teksten uitbrabbelen, voordat hij na ongeveer een uur het podium plots verliet. De fans bleven boos en verbaast achter.

 

2. Kurt Cobain

Nirvana-frontman Kurt Cobain besloot in 1991 een potje te crowd-surfen in Texas. Toen hij weer terug op het podium probeerde te komen, ontstond er om een nogal onduidelijke reden een gevecht tussen Kurt en een uitsmijter. De rocker trakteerde de podium-bewaker een aantal keer op een ferme tik met zijn gitaar, voordat de twee rollebollend op het podium verschenen. De mannen worden uiteindelijk door de rest van de band uit elkaar gehaald.

 

3. Kanye West

De koning van de lappen teksten die eigenlijk nergens over gaan: Kanye West. Ook in 2016 was het raak, toen de rapper na slechts 3 nummers te hebben gezongen, begon aan een 17-minuut durende preek. Nadat MTV, Beyonce, Hillary Clinton, Google en Mark Zuckerberg de revue gepasseerd hadden, sloot Kanye af met de mic drop die je in onderstaande video kan bewonderen.

 

4. Madonna

De woorden 'Madonna' en 'diva' worden vaak in één adem genoemd. Maar tijdens een concert in Manchester, vond Madge dat de term 'diva' een keer niet op haarzelf van toepassing was. Nadat ze een uur te laat op het toneel verscheen, begon het publiek boos te worden. Madonna besloot daarop te reageren door het publiek streng toe te spreken met de nodige scheldwoorden en beledigingen tussendoor.

 

5. Amy Winehouse

Klopt, Amy heeft in haar loopbaan behoorlijk wat ongemakkelijke podiummomenten afgeleverd. En toch springt deze er voor ons uit. De Britse zangeres mocht op de MTV Europe Music Awards een beeldje op komen halen. En voor de gelegenheid verzon Amy een eigen, onverstaanbaar taaltje. Het lijkt erop dat Amy even niet wist wáár ze was en wát ze daar kwam doen.

 

6. Green Day

Green Day was vastbesloten om het I Heart Music Festival even wakker te schudden. De organisatie besloot echter dat het een goed idee was om de speeltijd van de mannen in te korten van 45 minuten naar 25, zodat Usher meer yeah's zou kunnen zingen. En dat werd Green Day medegedeeld door de tekst '1 minuut' op een scherm te projecteren. Daar was zanger Billie totaal niet van gediend, zoals je kunt zien...

 

7. Miley Cyrus

Zangeres Miley Cyrus bracht tijdens het I Heart Radio Music Festival haar hit Wrecking Ball ten gehore. Omdat haar relatie met verloofde Liam Hemsworth onlangs op de klippen was gelopen, was de zangeres nogal emotioneel. Dat zorgde voor een erg emotioneel, en vooral hysterisch optreden dat haar zang niet ten goede kwam...

 

8. Billy Joel

In 1987 betrad Billy Joel een podium in het Moskou van de Sovjet Unie. Voor een documentaire waren er een hoop camera's aanwezig die regelmatig Billy's show overhoop haalde door bijvoorbeeld het publiek over te belichten. En daar was de muziek-meester niet zo van gediend. Na een "LET ME DO MY SHOW FOR CHRIST SAKE!" begon Billy aan de sloop van bijna alles wat op het podium aanwezig was.