Randy heeft een enorme crush op zijn klasgenootje Chantal. Om haar te veroveren, schakelde hij de hulp in van All You Need Is Love!

Article continues after the ad

Ravioli

Gisteravond was te zien hoe koppelkoning Robert ten Brink afreisde naar Randy, een jonge knul die smoorverliefd is op zijn klasgenootje Chantal. Dat lijkt wederzijds te zijn, want de tortelduifjes hebben al gezoend. Om Chantal definitief voor zich te winnen, had Randy een speciale verrassing voor zijn geliefde in petto: een romantisch diner met Chantals favoriete eten, ravioli! Tegen zoveel charme kon zij natuurlijk niet op. Hun liefde werd dan ook al snel bezegeld met een hartstochtelijke kus!

Winnaars

Maar Randy is niet de enige die gisteravond heeft gescoord. Robert ten Brink wist met All You Need Is Love namelijk 1.461.000 kijkers aan zich te binden. Het koppelprogramma was daarmee goed voor een vijfde plek in de Kijkcijfer Top 10. De grote winnaars van gisteravond waren Studio Sport Eredivisie (2.187.000 kijkers), Maestro (1.985.000 kijkers) en Ik Vertrek (1.756.000 kijkers.) De laatste aflevering van Zondag met Lubach trok 829.000 kijkers.

De complete aflevering van All You Need Is Love is terug te kijken via RTL XL