Kandidaten Temptation Island Love or Leave op Videoland

Enkele weken geleden ging Temptation Island: Love or Leave van start op Videoland. In deze variant op de realityhit van RTL 4 gaan koppels opnieuw de ultieme relatietest aan. Het grote verschil met de originele versie is dat de verleiders deze keer geen femmes (en hommes) fatale zijn die kicken op de jacht, maar serieuze vrijgezellen die hopen op een duurzame relatie. Maar soms zijn het juist de deelnemende koppels die hun liefde naar het volgende niveau tillen!

Gulcin en Sorelis

Daar kwamen Sorelis en Gulcin ook achter! Het koppel deed mee aan Temptation Island: Love or Leave om te zien of ze elkaar konden vertrouwen. Toen Sorelis echter de beelden zag hoe zijn vriendin hem miste, besloot hij om Gulcin ten huwelijk te vragen. “Wij hebben one mind, one heart. En ik denk, als de keuze is love or leave, dan wil ik leave with my love”, aldus de deelnemer.
 


Trip naar Italië

Gelukkig zag Gulcin het aanzoek van Sorelis wel zitten. “Duizend keer ja”, antwoordde zij. “Voor altijd!” Voor het aanstaande bruidspaar is hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave dus een succes geweest. En gelukkig staan hun opvolgers al klaar om de trip naar Italië te maken voor de ultieme relatietest!
 

Article continues after the ad