We kunnen eindelijk weer wegzwijmelen bij een nieuwe ziekenhuisserie van eigen bodem! Heb jij gisteravond de eerste aflevering van De mannen van dokter Anne gemist? Bekijk hier een fragment met onze eigen doctor McDreamy!

Article continues after the ad

Gisteravond startte de nieuwe Net5-serie De mannen van dokter Anne met Noortje Herlaar, Matteo van der Grijn en Benja Bruijning in de hoofdrol. Geen dramatisch liefdesverhaal, maar een serie vol komedie en romantiek. Met een vette knipoog, zoals in het fragment hierboven!

De mannen van dokter Anne

In De mannen van dokter Anne betrapt Anne (Noortje Herlaar) haar verloofde een week voor hun huwelijk met een ander in bed. Ze keert gebroken terug naar haar ouderlijk huis, waarna haar vader haar een baan in het ziekenhuis, waar hij zelf werkt, aanbiedt. Hier kan ze zich specialiseren tot ­chirurg.

Deze afdeling wordt geleid door de knappe Mark, een oud-klasgenoot waar ze als jong meisje verliefd op was. Maar het blijft niet bij één man, het krioelt van de aantrekkelijke mannen in dit ziekenhuis, zoals de sympathieke gynaecoloog Dr. Zwart. Voor wie gaat Anne vallen?

Gooische vrouwen

De nieuwe serie is van de makers van Gooische vrouwen en Divorce, dus dat belooft veel goeds! De mannen van dokter Anne kijk je vanaf dinsdag 6 december wekelijks om 21:25 uur op Net 5 en bekijk hier de eerste aflevering terug.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!