Beau van Erven Dorens in Oh, Wat een Jaar

De populaire spelshow Oh, Wat een Jaar startte gisteravond weer! Het onderwerp was het jaar 1990, en Beau van Erven Dorens deed een gênante bekentenis…

Eén van de beroemdste films uit 1990 is natuurlijk Home Alone, die uitgroeide tot een ware kerstklassieker. In deze film vergeet de familie McAllister hun zoontje Kevin als ze op vakantie gaan, waarna hij het huis moet beschermen tegen een stel domme inbrekers. Het is een hilarische film, hoewel het gegeven een béétje ongeloofwaardig is. Hoewel… Beau van Erven Dorens vertelde dat hem bijna hetzelfde overkwam!

Zijn zoon Bobby heeft er waarschijnlijk nog steeds nachtmerries van!

Article continues after the ad

Oh, Wat een Jaar werd gewonnen door Carlo Boszhard en Beau; hoewel Ruben Nicolai (met twéé benen!) en Caroline Tensen goed tegenstand boden. Het programma zélf bleek ook een winnaar. Oh, Wat een Jaar (1,7 miljoen kijkers) overschaduwde de eerste uitzending van Wendy van Dijks verborgencamerashow Wie het Laatst Lacht (bijna 700.000 kijkers), en was de populairste show op de zaterdagavond.

Baby Trump (doo-doo doo-doo-doo-doo)

De satirische show Even Tot Hier, met Jeroen Woe en Niels van der Laan, trok 1,4 miljoen kijkers. De show zat bovenop de actualiteit en haakte in op het verlies van president Donald Trump. Helaas voor jonge ouders gebruikten ze hiervoor een variant op het beroemde Baby Shark-filmpje… Dat krijgen we de rest van de week niet meer uit ons hoofd…

Oh, wat een jaar!

De kijkcijfers van Oh, Wat een Jaar begonnen meteen ijzersterk: ze waren zelfs hoger dan toen Linda de Mol de show nog presenteerde! Deze week werd er nogal heen en weer gesnauwd tussen Linda de Mol, Chantal Janzen én Beau van Erven Dorens: dit moet voor Chantal Janzen een aardige opsteker zijn.