Hij was naar eigen zeggen ‘op van de zenuwen’, maar Beau van Erven Dorens heeft het goed gedaan! Hij maakte gisteren zijn late night-debuut met RTL Summer Night.

Article continues after the ad

Peter Pannekoek

Om hem alvast een hart onder de riem te steken, had comedian Peter Pannekoek een aantal ‘bemoedigende woorden’ voor Beau "om de recensenten voor te zijn". Lees: de presentator werd flink op de hak genomen. Bekijk het fragment hieronder.

Homohuwelijk

Er kwamen ook serieuze onderwerpen aan bod. Anton de Wit van het Katholiek Nieuwsblad was aanwezig om het te hebben over het legaliseren van het homohuwelijk in Duitsland. Zijn mening over het onderwerp liep uit op een heftige discussie met Ali B.

Kroongetuige

Ook Monique Hendrickx was aanwezig om haar presentatiedebuut Kroongetuige te promoten. In het programma gaan negen BN’ers een moord oplossen in Zweden. 

Verrassing

Een avondje late night is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Naast Ali B waren ook Ronnie Flex en Boef te gast. Boef vertelde onder andere hoe hij zijn leven heeft gebeterd, waarna hij een verrassing kreeg van een van zijn grootste fans.

Is Dit Over

Ronnie sloot de avond af met zijn nieuwe nummer Is Dit Over met zangeres Tabitha. Bekijk ‘m hieronder.