Beau van Erven Dorens, BEAU

Er schoof gisteravond weer een gemêleerd gezelschap aan bij Beau. Mart Smeets kwam praten over het mooiste sportmoment van 2020 en Patricia Paay had het over de Playboy-aspiraties van Dolly Parton. Behoorlijk spraakmakend, toch? Op Twitter ging het echter enkel over die andere gasten…

Advocaat Jos B. en Peter R. de Vries bij Beau

Na 22 jaar werd Jos B. gisteren veroordeeld in de zaak Nicky Verstappen. Jos B. moet twaalf en half jaar de cel in voor het ontvoeren en misbruiken van het 11-jarige jongetje, met de dood als gevolg en het in bezit hebben van kinderporno. Advocaat Gerald Roethof gaat in hoger beroep en vertelde daar gisteravond over in Beau. Ook Peter R. de Vries nam plaats aan de talkshowtafel. Hij doet dienst als woordvoerder van de familie Verstappen.

Documentaire over zaak-Nicky Verstappen

Een heftig onderwerp dus in Beau! Dat vonden ook de kijkers, die zich hardop afvroegen of zo’n "derde helft" überhaupt wel nodig was. Vooral Roethof kon op flink wat kritiek rekenen. Hij vertelde namelijk dat zijn zus bezig is met een documentaire over de zaak-Verstappen. 'Promotie', meenden de kijkers. Met de documentaire wil Roethof tegengas geven tegen 'de eenzijdige beeldvorming in de media'. De documentaire moet in de toekomst te zien zijn op aspirant-omroep EVNS. 

Article continues after the ad

We praten met grote regelmaat even na over Beau. Zo lieten we je eerder al zien dat presentator Beau van Erven Dorens besloot desinfectiemiddel te drinken en in een ijsbad te gaan zitten. Daarnaast vertelde Duncan Laurence eerder deze week bijvoorbeeld over zijn paniekaanvallen.

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.