Beau stond gisteren stil bij Prinsjesdag in zijn talkshow, maar had tegelijkertijd YouTuber Kalvijn te gast. Hoe combineer je dat nou? Juist! Je doet een YouTube-challenge door live een balkonscène na te spelen op het dichtstbijzijnde balkon in de Amsterdamse Plantagebuurt! Hotel Plantage was daar alles behalve blij mee.

Balkonscène

Kalvijn doet nu ook mee als deelnemer in Expeditie Robinson, maar de meesten kennen hem toch van zijn avonturen op YouTube. Regelmatig doet hij challenges en daar wilde Beau graag op inspelen. Heus niet alleen omdat zijn kijkcijfers kwakkelen!

“Ga met z’n tweeën op zoek naar een balkon om samen een balkonscène te doen en daar deze uitzending af te sluiten.”

Article continues after the ad

Klimmen op het hotel

Verkleed als koning en koningin renden Beau en Kalvijn naar het hotel aan de overkant toe. Eenmaal binnen durfde geen enkele gast ze binnen te laten, zelfs niet toen Beau aanbood om geld en wiet te geven. “Ik ga ook influencer worden, jongens! Dit is veel leuker dan zo’n talkshow met een rare bank."

Je kan hieronder het hele fragment zien.

Slechte kijkcijfers

Beau en Kalvijn werden door het personeel de deur gewezen. Eenmaal buiten lukte het alsnog om op een van de balkons te klimmen en de talkshow zwaaiend af te sluiten. Dat waren helaas niet veel kijkers die Beau uitzwaaide: zijn show bleef bij 287.000 kijkers steken.