Beau en Lil' Kleine gaan de fout in

Lil’ Kleine was te gast bij Beau van Erven Dorens en dat leverde natuurlijk weer ophef op. Kleine en Beau braken live de belangrijkste ‘coronaregel’!

Lil’ Kleine was te gast en vertelde over zijn nieuwe album, én over de periode dat hij vast zat in Dubai. Het zal allemaal best lastig geweest zijn, maar de kijkers relativeerden zijn beproeving op nogal nuchtere wijze.

De rapper heeft de reuring een beetje aan zijn kont hangen. Waar hij ook verschijnt volgt er niet veel later ophef; niet altijd dóór hem, maar we staan er niet echt van te kijken dat zoiets weer gebeurt.

Article continues after the ad

Beau maakt er nog een grapje van: ‘Oh Jezus! Nou moet m’n hand eraf gehakt worden! We gaan meteen onze handen wassen.’ Beau voegt er nog aan toe dat hij ‘de hele dag door dit soort coronafails maakt’. Lil’ Kleine vraagt nog of het ‘echt niet erg is’, maar Beau reageert geruststellend: ‘Nee hoor, nee. Hoewel, je begint nu wel een beetje bleek te zien.’

Een foutje kan gebeuren, natuurlijk, maar kijkers vonden het toch een beetje een rare bedoening. Er werd wel érg laconiek over de handdruk gedaan.

Beau

Ondanks de aanwezigheid van Lil’ Kleine scoorde Beau gisteren niet bijzonder goed. Vreemd, want eerder deze week versloeg de talkshow een paar keer concurrent Op1.

De hele aflevering van Beau kijk je terug op RTLXL.