Het benefietconcert van Ariane Grande in Manchester was een enorm succes. Muzikale hoogtepunten van de grootste popsterren ter wereld werden afgewisseld met emotionele speeches.

Article continues after the ad

Onvergetelijk

Ariana Grande kan niet meer stuk na One Love Manchester. Op social media wordt zij geprezen voor haar moed en kracht en dat is op het podium in Manchester niet anders. De zangeres heeft alles uit de kast gehaald om van haar benefietconcert een onvergetelijke show te maken. Naast Ariana traden ook artiesten als Robbie Williams, Justin Bieber, Coldplay en Miley Cyrus op.

Beladen

Het concert werd afgesloten met ‘One Last Time’. Een beladen song, want met dat nummer sloot Ariana ook het concert in Manchester toen af. Daarna werd de aanslag gepleegd. Ariana zong het nummer met alle artiesten die op One Love Manchester te zien waren op het podium. Daarna kwam ze nog terug en zong de klassieker ‘Somewhere Over The Rainbow’.

Dansje

Tienduizenden fans waren op het concert afgekomen. De beste plekken waren gereserveerd voor de mensen die bij het concert van Ariana waren toen de aanslag werd gepleegd. Bij het concert was veel politie, maar de sfeer was uitstekend. Op Twitter ging zelfs een filmpje viraal waarin een agent een dansje deed met de bezoekers.

Het One Love Manchester-concert was ook bedoeld om geld in te zamelen voor het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de stad en het Britse Rode Kruis. Ook daar boekten de artiesten een groot succes: het bedrag dat inmiddels is ingezameld staat op 2,7 miljoen euro!