Anouk en Ali B. in The Voice of Holland

The Blind Auditions gingen vrijdagavond verder, maar kijkers van The Voice of Holland kregen tóch heel wat te zien: de buikspieren van Ali B, bijvoorbeeld!

De ster van de avond was Sezina, die je misschien nog wel kent van… The Voice Kids! In de finale van de zangshow verloor ze in 2019 van Silver Metz. Weer een paar jaartjes ouder én ervarener doet Sezina nu mee met The Voice of Holland. De coaches konden hun oren bijna niet geloven toen ze All By Myself zong!

‘Je bent een blokje!’

Anouk en Ali B. zaten elkaar de halve uitzending weer in de haren. Er werden al grapjes gemaakt over Anouks ‘digitale aanwezigheid’. Anouk sloeg terug en maakte Ali’s lichaam en fitnessregime belachelijk. Dat liet hij niet op zich zitten en de rapper begon een geïmproviseerde striptease!

Article continues after the ad

Ondanks Ali’s inzet was Anoukl onverbiddelijk als altijd… “Ali, je had meer taille moeten hebben! Je bent een blokje met hangende schouders… je borstspieren zijn niet genoeg en je schouders zijn niet genoeg getraind!”

Team Jan?

Jan Smit moet nog even wennen aan zijn rol als coach. Kijkers vinden hem een beetje een mopperaar, en hij moet zijn draai nog een beetje vinden in het team van TVOH-coaches. Jan Smit draait ook niet zo heel vaak, en áls hij het doet dan kiezen de kandidaten meestal voor een andere coach!

Na twee afleveringen is er nog niet heel veel aan de hand voor Team Jan Smit, maar zijn groep bestaat op dit moment nog maar uit twéé zangers. Hup, aan het werk, Jan!

 

The Voice of Holland

TVOH trok gisteren gemiddeld 2,2 miljoen kijkers, en in totaal kwamen er bijna 3,7 miljoen mensen op de show af. Door deze goede cijfers bleven er bijna 1,5 miljoen kijkers hangen voor Beau.

De hele aflevering van The Voice of Holland kijk je terug op RTLXL. Als je alleen geïnteresseerd bent in de buikspieren van Ali: zijn showtje begint na ongeveer 70 minuten.