Linda de Mols The Story of My Life maakte vorig jaar furore met een hoogbejaarde Wesley en Yolanthe. Nu is het programma terug met vier nieuwe afleveringen. André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique beten gisteren het spits af.

Article continues after the ad

The Story of My Life

In het programma biedt Linda de Mol haar gasten een blik in de toekomst. Door make-up worden de bekende stelletjes omgetoverd tot hun oudere zelf. Het is emo-tv pur sang en Linda is niet bang om een paar pittige vragen te stellen.

Onthullingen

Tijdens de onthullingen bleef het tranendal van vorig jaar grotendeels achterwege; er werd vooral veel gelachen. “Je ziet er goed uit, echt”, aldus een enthousiaste André over een 66-jarige Monique. Zelf was ze ook te spreken over haar 25 jaar oudere wederhelft. “Ik vind je knap, wauw!” Bekijk het fragment hieronder.

Bejaard

Tegen het einde van het programma wilde Linda ook nog even weten waar een hoogbejaarde André en Monique elkaar voor wilden bedanken. André schoot toch een beetje vol: “Ik zou haar bedanken voor de steun en de liefde die ze mij heeft gegeven.” “Ik zou je bedanken voor de reis die je met mij bent aangegaan”, aldus Monique. Bekijk het fragment hier.

Succes

Het programma hield gisteren bijna een miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. De koppels die nog volgen zijn Carlo Boszhard en zijn partner Herald Adolfs, Winston en Renate Gerschtanowitz en Victoria Koblenko en voetballer Evgeniy Levchenko. 

De hele aflevering terugkijken? Dat kan hier.