Kerstavond is niet compleet zonder de traditionele All You Need Is Love Kerstspecial. Ook dit jaar bezorgde Dr. Love hartstochtelijke feestvierders de kerst van hun leven!

Gospelkoor

Dankzij de All You Need Is Love Kerstspecial konden verliefde stellen elkaar na lange tijd weer in de armen sluiten. Zo ook Fleur en haar Amerikaanse lover Brian. Laatstgenoemde reed in een enorme vrachtauto naar de studio om herenigd te worden met zijn geliefde. Met behulp van een heus gospelkoor en de overbekende truck werd het Hilversumse parkeerterrein omgetoverd in het decor voor een iconische frisdrankreclame. ‘Niemand mag met kerst alleen zijn’, concludeerde de tortelduifjes.

Article continues after the ad

 

Met een duizelingwekkende 2.305.000 kijkers was de All You Need Is Love Kerstspecial met afstand het best bekeken programma van gisteravond. Andere programma’s die aan de vooravond van kerstmis goede zaken deden, waren GTST (1.130.000 kijkers), André Rieus Mooiste Filmmelodieën (1.012.000 kijkers) en De Slimste Mens (990.000 kijkers). Natuurlijk mocht Home Alone ook niet ontbreken! Ondanks dat deze kerstkraker al talloze keren is vertoond, trok de tijdloze familiefilm meer dan een half miljoen kijkers op SBS6.

De All You Need Is Love Kerstspecial is terug te kijken via RTL XL!