Robert ten Brink, All You Need is Love

Robert ten Brink en zijn team hebben de afgelopen week keihard gewerkt om het All You Need is Love-concept volledig om te gooien: geen familieleden die elkaar na jaren weer in de armen vallen, maar Love Streams om elkaar eens te laten merken hoeveel je nu echt van elkaar houdt. 

Article continues after the ad

Het coronavirus zorgt er niet alleen voor dat de opnames van veel series (zoals Riverdale) zijn stilgelegd en dat veel releasedatums van films zijn verschoven (zoals James Bond), maar het vraagt ook het uiterste van programmamakers. De makers van All You Need is Love, het programma dat draait om knuffels, zoenen en een overvolle studio, hebben keihard gewerkt om een nieuw concept te bedenken. En met succes! Zo lazen we op Twitter.

Mooie momenten

De herenigingen werden vervangen door de zogeheten Love Streams, een helikopter vloog boven Nederland om mensen te verbinden en er was uiteraard muziek van onder andere Trijntje Oosterhuis, de jonge Silver Metz en Guus Meeuwis. En Robert ten Brink hoefde het niet alleen te doen. Hij stond dan wel alleen in de studio, maar het publiek werd via Skype uitgenodigd om mee te kijken. Zo werd het toch nog een uitzending om nooit meer te vergeten.

All You Need is Love gemist? De aflevering staat op Videoland.