Gisteren begon het zoveelste seizoen van de talentenjacht der talentenjachten: The Voice of Holland. En die zat vol verrassingen. Zo voegde een complete familie zich bij een kandidaat op het podium om een feestje te bouwen en had coach Anouk spijt dat ze bij een kandidate gedraaid was. Maar de verrassing van de avond was toch de 18-jarige Menno Aben, die met zijn versie van Make it Rain iedereen omver blies. (Én bijna net zo goed was als deze 10 Voice-audities van over de hele wereld.)

Na zijn optreden werd de knul dan ook door de coaches overspoeld met complimenten. Ali B noemde hem direct een ster en vertelde dat hij nu al fan van de jonge zanger was. Ook Anouk, die de hele aflevering verder redelijk negatief over alles en iedereen was, sloot zich aan bij de complimentenwedstrijd en smeekte Menno bijna in haar team te komen.

Lil' Kleine

Kersverse coach Lil' Kleine maakte ook zijn debuut in de eerste aflevering van het seizoen. De aanwezigheid van de jonge rapper maakte op Twitter zeer uiteenlopende reacties los.

Article continues after the ad

The Voice of Holland is elke week op vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL4.