De 17-jarige Skip ontroert het publiek én de jury van Holland’s Got Talent met een dans over zijn leven terwijl hij eigenlijk niet mag dansen.

Article continues after the ad

Hartproblemen

Skip heeft ernstige hartproblemen en hij heeft zelfs een hartstilstand gehad. Hij had eigenlijk al overleden moeten zijn. Daarom raden zijn artsen af dat hij doorgaat met dansen. Maar Skip laat zich niet tegenhouden en zet een ontroerende moderne dans neer bij Holland's Got Talent. Bekijk zijn auditie hierboven terug!

Dans voor het leven

“Het leven kan zo afgelopen zijn. Met de tijd die je hebt, doe waar je hart ligt,” zegt zijn moeder na afloop van zijn performance. Zelfs Johnny wordt er emotioneel van. Zonder enige twijfel is Skip door naar de volgende ronde. 

Kempo Kuntao wint goud

De laatste Golden Ticket van HGT 2017 werd verovert door Michel, Yenny, Romy van Kempo Kuntao. Tijdens hun act lieten ze een Chinese vechtsport zien die nog nooit bij Holland's Got Talent vertoond is. Vooral Johnny kon niet geloven wat hij zag en meemaakte! Hij zorgde er persoonlijk voor dat ze door mochten naar de halve finale en hiermee zette Kempo Kuntao martial arts op de kaart.

Holland's Got Talent

Bekijk hier de hele aflevering van Holland's Got Talent terug. De talentenjacht van Nederland zie je elke vrijdag om 20:30 op RTL 4!