Twan Huys, TV, Buitenhof

Twan Huys, die op een behoorlijk pijnlijke wijze afscheid moest nemen van RTL, keert binnenkort weer terug op tv. Hij wordt de vaste presentator van het discussieprogramma Buitenhof. Zo werd vanmiddag bekendgemaakt. De reacties op dit nieuws blijken wisselend.

Article continues after the ad

Hij neemt hiermee de rol over van Hugo Logtenberg, die sinds vorige week samen met Sophie Hilbrand te zien is in Op1. "Het is eervol toe te treden tot het presentatieteam van Buitenhof, de bakermat van televisiejournalistiek", laat Twan Huys weten. Hij is in ieder geval tot de zomer te zien als een van de vaste presentatoren van het discussieprogramma.

Poging twee

Het is voor de journalist te hopen dat hij hier wel weer weet te slagen in tegenstelling tot zijn korte periode bij RTL Late Night. Zelfs Jeroen Pauw liet namelijk toen weten dat die periode voor Twan niet iets was om trots op te zijn“Hij heeft die kansen gekregen, maar hij heeft er niet veel van gebakken.” De reacties op zijn comeback zijn zowel positief als negatief, zo valt hieronder te lezen. Wij wensen hem in ieder geval veel succes.