Een wraakzuchtige geest, een gemaskerde moordenaar en een familie vol duistere geheimen vormen de ingrediënten voor Dementia 13. De eerste trailer belooft alvast een zenuwslopende horrorfilm!

Article continues after the ad

Erfenis

Er is nog niet veel bekend over de plot van Dementia 13, maar de film is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1963. Hierin is een familie vol geheimen verwikkeld in de strijd om een erfenis. Maar wanneer ze samenkomen op een afgelegen landgoed, worden ze geterroriseerd door een wraakzuchtige geest en een gemaskerde moordenaar. Is dit een sluwe list om de erfgenamen af te schrikken of is er meer aan de hand?

The Godfather

De originele Dementia 13 groeide vele jaren uit tot een cultklassieker omdat het een van de eerste speelfilms is van Francis Ford Coppola. Hij zou later films regisseren als The Godfather en Apocalypse Now. De remake wordt geregisseerd door Richard LeMay. Hij maakte eerder de horrorfilm The Dark Rite. Het is nog even wachten of de remake net zo’n klassieker wordt als zijn voorganger, maar de trailer belooft veel goeds!

Dementia 13 draait vanaf 3 oktober in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog onbekend of de film ook zal uitkomen in Nederland.