Tiger King, Joe Exotic

Een aantal van de tijgers en beren die ooit bij Joe Exotic leefden - en te zien in de Netflix-documentaire Tiger King: Murder, Mayhem en Madness - hebben het gelukkig inmiddels beter voor elkaar! Ze zijn namelijk opgevangen in een dierenreservaat in Colorado.

Dieren werden in 2017 gered uit dierentuin

Denver7 News meldt dat 39 tijgers en drie beren die eerder in de dierentuin van Joe Exotic leefden inmiddels opgevangen zijn in The Wild Animal Sanctuary in Colorado. De dieren werden in 2017 gered uit de dierentuin. Ze bleken zowel fysieke als mentale problemen te hebben. Helaas zijn die wonden nog steeds niet helemaal geheeld… Toch vormt hun nieuwe onderkomen een enorme verbetering ten opzichte van het onderkomen dat we zagen in Tiger King! De Wild Animal Sanctuary beschikt namelijk over 789 hectare grond, waar de dieren vrij kunnen rondlopen. Bezoekers kunnen de dieren enkel observeren vanaf een verhoogde loopbrug.

Netflix-documentaire Tiger King is enorm wtf...

Het verhaal van Joe Exotic in de Netflix-documentaire Tiger King is natuurlijk enorm wtf… Neem die verdwijning van Carole Baskin haar echtgenoot. Sensatiezucht mag echter nooit belangrijker zijn dan dierenwelzijn. Wij zijn daarom heel blij dat een aantal van de dieren in ieder geval de juiste hulp heeft gekregen. Dat zien we veel liever dan die nieuwe serie over de vete tussen Joe en Carole... Zelfs als Brad Pitt en Channing Tatum echt de hoofdrollen zouden scoren!

Article continues after the ad