2018 gaat de geschiedenisboeken in als hét jaar van Patty Brard. De comeback kid van de Nederlandse beeldbuis is niet van het scherm te slaan en daar gaat de komende jaren geen verandering in komen!
 

Article continues after the ad

Dat onthult Patty in Vrouw. “Ik vind dat ik recht heb om nog een paar jaar te shinen”, vertelt ze. En dat recht heeft ze zeker: zo – en dat mogen we nu wel spoilen - won Patty Het Perfecte Plaatje van Jim Bakkum, legde ze Johnny de Mol op de pijnbank in The Roast of Johnny de Mol én presenteerde ze de overgewicht-docureeks VetGelukkig.
 

Geen Patje

‘Pat’ onderging dit jaar een zogenoemde gastric bypass-operatie. Ze viel meer dan dertig kilo af. Haar ontslag bij SBS6, een tijdje terug, lag uiteindelijk niet per se aan anderen, zo blikt ze terug. “Ik zocht de oorzaak van mijn ontslag bij SBS buiten mezelf. Het lag niet aan mij, het lag aan de mensen daar die hadden gezegd dat ik niet meer ‘fris en fruitig’ was. Maar zij hadden me niet vol eten gestopt. Dat heb ik zelf gedaan. Er zat gif in mijn lijf”, aldus een openhartige Patty.
 

Meer Patty!

La Brard krijgt de komende tijd genoeg tv-klussen. Ze begeleidt in 2019 ordinair geklede moeders in een nieuwe reeks Hotter Than My Daughter. En dat gaat ze anders doen dan ex-presentator Gordon. Ook probeerde ze de afgelopen weken Twan Huys’ RTL Late Night uit het kijkcijferslop te trekken; ze schoof elke vrijdag aan om de mediaweek door te nemen!