Rob Goossens over statement van Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Eerder vandaag verschenen de eerste beelden van het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane. In de trailer vertelt Jaimie Vaes dat zij tijdelijk gebroken heeft met Lil' Kleine. Tot groot genoegen van Rob Goossens!

'Zodat ik even mijn rust kan pakken'

Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes waren onlangs groot nieuws na een vermeend geweldsincident. Het leek met een sisser af te lopen. Het stel reageerde in een video, waarin ze benadrukten dat er geen sprake was geweest van fysiek geweld. Eind goed, al goed? De trailer van Jaimie: In The Vaes Lane doet anders vermoeden… De influencer gaat daarin nogmaals in op alle #ophef. "Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee, het is ook echt het laatste wat ik had gewild, alleen dit is wel het leven. Het echte leven.” Even later zien we goede vriend Koen Kardashian, die Jaimie vraagt hoe ze er nu instaat. "Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we even helemaal niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem", aldus Jaimie.

Article continues after the ad

Lil' Kleine niet in Jaimie: In The Vaes Lane

Met andere woorden: Jaimie en Lil' Kleine nemen een break. De tijdelijke relatiestop wordt besproken in RTL Boulevard. Entertainmentdeskundige Rob Goossens heeft (opnieuw!) een duidelijke mening: “Ik ben er altijd voor als mensen voor hun eigen veiligheid en die van hun kind kiezen. Ik had na dat incident op Ibiza al zoiets van: ‘ga weg bij Lil Kleine’. En gelukkig is dat nu het geval. Ze zegt er dus wel bij dat het tijdelijk is en dat maakt het gek dat die realityshow gewoon gaat beginnen.

Dan hebben we echter nieuws voor Rob: een woordvoerder van Discovery+ heeft (via Shownieuws) laten weten dat de rapper niet te zien zal zijn in het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane.

Jaimie: In The Vaes Lane seizoen 2 is vanaf donderdag 15 juli te zien op discovery+.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.