De Canadese acteur Alan Thicke is dinsdag overleden op 69-jarige leeftijd. De vader van zanger Robin Thicke zou zijn overleden aan de gevolgen van een hartaanval.

Article continues after the ad

Growing Pains

Dat schrijft de Los Angeles Times. Thicke wordt omschreven als een van de bekendste en meest geliefde tv-vaders. Hij werd bekend als Jason Seaver in de Amerikaanse comedyserie Growing Pains. In Nederland werd die serie vanaf 1985 uitgezonden door de AVRO. Later had hij gastrollen in onder meer Married with Children, How I Met Your Mother (bekijk een fragment hierboven) en Perry Mason.

Ook schreef hij verschillende theme songs voor onder andere Different Strokes, The Facts of Life en Wheel of Fortune.

Robin Thicke

Thicke trouwde drie keer en kreeg twee zoons, Brennan en Robin met zijn eerste vrouw. Zijn derde zoon Carter kreeg hij uit zijn tweede huwelijk met Miss World 1990 Gina Tolleson. Zoon Robin Thicke is bekend van zijn nummers When I Get You Alone en Blurred Lines.

Fuller House

Zeer recent was hij nog te zien in Fuller House, de reboot van de populaire sitcom Full House. Het tweede seizoen van de Netflix-serie is sinds een week te zien en Thicke speelt in een aflevering een rol. Hij tweette daar eerder dinsdag nog over.

Hollywoodsterren, waaronder de cast van Fuller House, delen hun steunbetuigingen via social media.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!