The Mandalorian seizoen 2

Het is nu vrijwel zeker dat we Boba Fett terugzien in het tweede seizoen van The Mandalorian. Dat is namelijk gewoon te lezen op het cv van acteur Temuera Morrison!

Temuera Morrison als Boba Fett

Geruchten over de terugkeer van Boba Fett doen al langer de ronde. We hebben nu echter (vrijwel?) sluitend bewijs gevonden van zijn verschijning in seizoen 2 van The Mandalorian. Temuera Morrison – die Jango Fett speelde in de Star Wars-prequels – maakt namelijk gewoon melding van de rol op zijn cv! We vinden dat cv bij zijn castingbureau Robert Bruce Agency, alwaar deze pagina gewijd is aan Temuera’s werk. In tegenstelling tot sites zoals IMDb, die door iedereen bewerkt kunnen worden, is dit cv opgesteld door Temuera’s castingbureau. En dat maakt het natuurlijk zeer betrouwbaar!

The Mandalorian seizoen 2-releasedatum

Helaas heeft Disney+ nog steeds niet officieel bevestigd dat we ons mogen verheugen op de terugkeer van Boba Fett in het tweede seizoen van The Mandalorian... Wel is inmiddels zeker dat er in die nieuwe afleveringen een aantal bekende Star Wars-personages te zien zullen zijn – waaronder mogelijk ook een aantal Jedi. Erg lang hoeven we echter gelukkig niet meer op het verlossende antwoord te wachten: The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober te zien op Disney+!

Article continues after the ad

PS Tot die tijd lees je natuurlijk gewoon dit toplijstje, waarin we je alles dat je moet weten over de serie voor je op een rijtje zetten.