Mark Wahlberg en Winston Duke in Spenser Confidential op Netflix 2020

Begin dit jaar ging Spenser Confidential in première bij Netflix. In deze actiekomedie speelt Mark Wahlberg een voormalig agent die op een duister moordcomplot binnen het politiekorps van Boston stuit. Samen met zijn stoere huisgenoot Hawk (Winston Duke uit Black Panther) gaat hij op onderzoek uit. Deze actiefilm werd op zijn zachtst gezegd niet al te enthousiast ontvangen door pers en publiek. Sterker nog, wij riepen Spenser Confidential onlangs nog uit tot een van de slechste Netflix Original-films. Maar dat houdt de streamingdienst blijkbaar niet tegen om een vervolg te maken!
 


Spenser Confidential 2

In een interview met Collider verklapt regisseur Peter Berg dat de voorbereidingen voor het vervolg momenteel in volle gang zijn. “Brian Helgeland, die het eerste deel schreef, heeft vorige week de eerste versie van het script ingeleverd. Spenser Confidential 2 komt er zeker. Het is alleen even een kwestie van de planning rondkrijgen”, aldus de filmmaker.

Bejaard

Naast de Netflix-films werkten Mark Wahlberg en Peter Berg ook samen aan Patriots Day, Deep Water Horizon en Mile 22. “Als we bejaard zijn, werken Mark en ik nog steeds samen. Ik vind het heerlijk om films met hem te maken”, vertelde de regisseur.

Article continues after the ad