Waylon

The Voice of Holland-coach Waylon springt in de bres voor zijn nieuwe collega Jan Smit, die komend seizoen Lil' Kleine's rode draaistoel overneemt. Jan kreeg blijkbaar heel veel kritiek en Waylon vindt dat totáál onterecht.

Article continues after the ad

Waylon gebruikt zijn Insta-pagina - net als eerder deze week - voor een goudeerlijke post. Volgens hem past Jan namelijk perfect bij het The Voice-team, misschien wel beter dan hijzelf!

Bitchen

Waylon vindt dat mensen niet zo moeten zeiken. Hij kreeg veel negatieve reacties over Jans nieuwe job onder ogen. Een job waarbij hij naast Waylon ook samenwerkt met de andere coaches Ali B en Anouk. "Ik zie en hoor alweer een hoop mensen bitchen over het nieuwe seizoen van The Voice of Holland omdat Jan Smit de nieuwe coach is...", zucht Waylon.

Het regent gouden platen

De zanger komt met een fel pleidooi tegen alle haters! "Even een kleine reminder van mijn kant... Jan zijn professionele carrière is langer dan die van ons allen in de stoel en qua goud en platina stijgt hij ver boven ons uit... Jan hoort zeker in die stoel!!" Presentatrice Chantal Janzen is het volmondig met 'm eens. "WEELON DE PEELON FOR PRESIDENT❤️", schrijft ze in de comments.