Chantal Janzen en Martijn Krabbé in The Voice of Holland op RTL 4

Twitterend Nederland schoot afgelopen vrijdag tijdens The Voice of Holland in de stress. Wat was er toch met presentatrice Chantal Janzen aan de hand? Volgens velen oogden ze nogal 'geïrriteerd en afwezig', maar daar had ze echt alle reden toe.

Article continues after the ad

Speelde die Voice-ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine zich opnieuw in Chantals hoofd af? Of zat ze met haar hoofd al bij het Songfestival, met Anouk als droomcommentator? Nee, niets van dat alles. Kijkers hoeven zich echt geen zorgen te maken. Gisteren kwam Chantal nog even met een verklaring op insta en daaruit blijkt dat ze fikse griep te pakken heeft. Beterschap!

Chantal in The Voice

Gedurende de uitzending stroomden talloze bezorgde tweets binnen. "Wil de echte Chantal nu op het podium komen? Wat is er toch met haar vandaag?", vroeg kijker Andrea zich af. "Weet niet waarom, maar ik heb met Chantal te doen. Ze lijkt niet op haar gemak", stelt Jessy. Naast helaas ook veel nare reacties, klonken deze tweets gelukkig oprecht geïnteresseerd. Dat is ook wel eens fijn.

The Voice of Holland

Hopelijk is Chantal volgende week weer een beetje opgeknapt! Dan is het namelijk tijd voor een nieuw onderdeel in de liveshows: de zogenoemde 'cross-battles'. Wat dat precies inhoudt? Dat lees je hier.