In 2015 deed boer Geert mee aan het programma Boer Zoekt Vrouw. De boer viel al gauw op door zijn controversiële uitspraken over vrouwen, maar werd snel publieksfavoriet. Tot kort had boer Geert een relatie met de Groningse Ria, dit liep helaas stuk op oudejaarsavond. Tegen het AD verklaart de boer: “Alle vrouwen hebben wel wat.” 

Article continues after the ad

Liefde in het verleden

Dat de boer niet bang is om van meerdere walletjes te snoepen werd duidelijk tijdens de opnames van Boer Zoekt vrouw. Daar knuffelde hij erop los met Ada, Mary en Hetty. Uiteindelijk trok Hetty aan het langste eind: zij kreeg een relatie met Geert. Ware liefde bleek het niet, na twee jaar was de koek op. Vervolgens kreeg Geert een latrelatie met Geertje, die op Curaçao woont. Geert en Geertje, je leest het goed. Na een jaar hield dit avontuur helaas ook op en was Ria de volgende teleurstelling op het menu. Erg succesvol is het liefdesleven van Geert tot nu toe niet, dat hebben de andere kandidaten destijds beter gedaan.

Positief

Zit de liefde er dan helemaal niet meer in voor Geert? Zelf is hij erg positief over de toekomst. Hij heeft zelfs al “een vriendinnetje op het oog”, maar dat is allemaal nog vrij nieuw. In april wordt de boer 70 jaar, hij wil het dan wat rustiger aan gaan doen in zijn bedrijf. Maar mocht Boer Zoekt Vrouw 2.0 zich voordoen, dan staat hij daar zeker voor open! “Ik heb er zoveel van opgestoken. Als ze me benaderen, doe ik mee! Is er een leuke vrouw voor Geert? Bellen!”