Ondanks dat de wederopstanding van Will & Grace nog een kleine twee maanden op zich laat wachten, weten we dankzij de social media-kanalen van de openhartige makers toch al de nodige scoops van Will & Grace 2.0, dat op 28 september het levenslicht gaat zien.

Article continues after the ad

Daten

Want hoe zat het ook alweer met het liefdesleven van Grace? In de laatste aflevering van de originele serie in 2006 was te zien hoe ze was hertrouwd met haar ex-man Leo en dat de twee hun baby samen wilden opvoeden. Maar in een exclusieve pagina uit het nieuwe script is te zien hoe Grace volgens Karen weer moet gaan daten. 

Backstage

Wilde de originele acteur die Leo speelde niet meewerken aan de nieuwe reeks? Wilden de schrijvers Grace liever weer single laten zijn? Daar krijgen we toch pas antwoord op in september, maar van hoe de decors er momenteel bij staan weten we wél iets. Max Mutchnick, de schrijver van de serie, deelt namelijk nóg meer kiekjes via Twitter. 

Hij heeft zelfs een video geplaatst van de buitenkant van de studio in Hollywood waar de revival momenteel opnamen heeft. 

Negende seizoen

De nieuwe reeks Will & Grace bestaat uit de originele cast van de serie, inclusief schrijvers Max Mutchick en David Kohan. James Burrows, die iedere aflevering van het origineel regisseerde, neemt ook nu weer plaats op de regisseursstoel van de twaalf nieuwe afleveringen van het negende seizoen.