Source
ANP

Dwayne ‘The Rock’ Johnson kun je uittekenen als uit de kluiten gewassen actieheld die zich door geen explosie, natuurramp of monsterlijk gevaarlijke vijand uit het veld laat ruimen. Toch krijgt hij in het nieuwe actiespektakel Skyscraper weer de nodige ellende te verwerken.

Article continues after the ad

Handicap

In de nieuwste trailer is te zien dat hij het kwaad ook nog eens met een handicap moet bevechten. Zijn personage Will Sawyer mist namelijk één van z’n onderbenen. Tja, je moet als filmmaker tóch iets om doen om de spanning erin te houden als je hoofdrolspeler de onverwoestbare The Rock is, niet?

Zul je áltijd zien...

In de film speelt The Rock een voormalig FBI-onderhandelaar. Inmiddels heeft hij een ietwat rustiger leventje en werkt hij als beveiligingsadviseur voor wolkenkrabbers. Net wanneer hij een klus aanneemt in een één kilometer hoge toren - het hoogste gebouw ter wereld - en hij zijn familie er tijdelijk onderbrengt, breekt de pleuris uit. Een groep criminelen zorgt voor een enorme explosie die de toren in vuur en vlam zet. De grote vraag is natuurlijk: kan de spierbundel zijn vrouw (Neve Campbell) en kinderen redden uit de vuurzee én uit handen van de gevaarlijke criminelen? 

Skyscraper draait vanaf 11 juli in de bioscoop. Bekijk de trailer in bovenstaande video.