Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Paardenboer Geert Jan uit Boer zoekt Vrouw heeft Instagram helemaal ontdekt! Al eerder dropte hij een hilarisch filmpje en nu komt de veelbesproken deelnemer van afgelopen seizoen, die helaas geen liefje vond, weer met een nieuwe post. Deze is speciaal voor de echte BzV-fans.

Article continues after the ad

De vrolijke foto hieronder zorgt natuurlijk meteen voor herkenning bij de echte Boer zoekt Vrouw-kijkers. Dat is Theo, uit seizoen 2014/2015! "Vanavond gezellig op de koffie geweest bij boer Theo", schrijft GeeJee. En koffie betekent in dit geval: bier!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond gezellig op de koffie geweest bij boer Theo #boerzoektvrouw

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op


Boer zoekt Vrouw-reünie

Hij zat in het legendarische seizoen met andere smaakmakers zoals Bertie, die andere Geert en record-brieven-scorer Tom. En ook Theo, die een kaasboerderij runde, zorgde daarin voor een aantal mooie, liefdevolle momenten - al kunnen we ons de pijnlijke stilte tijdens zijn logeerweek ook nog wel herinneren. Blijkbaar kent hij Geert Jan uit dit seizoen. Die twee hebben in ieder geval één ding gemeen: Boer zoekt Vrouw leverde hen géén vriendin op...

Insta-influencer

GJ timmert zoals gezegd lekker aan de weg op insta. Hij is sinds kort zijn eigen account begonnen en heeft er, zoals je ziet, zichtbaar lol in om z'n leven met volgers te delen. Ook gisteren kwam hij weer met een geinig filmpje. Zijn paarden waren op rampkoers en sloopten een waterbak. "De criminele jeugd", sprak GJ ze (heerlijk sarcastisch) toe.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op