Oh nooo! Chantal Janzen denkt eraan om te stoppen met haar RTL4-programma Chantals Pyjama Party. Ze wil het voorlopig 'niet meer aanraken' want 'het moet wel goed blijven'.

Article continues after the ad

Dat vertelde ze na afloop van haar succesvolle Ziggo Dome-versie van Chantals Pyjama Party aan RTL Boulevard. "Voorlopig zal ik dat even niet aanraken", begint ze. En dat zagen we helaas al aankomen. Ze voelt een soort 'verzadiging'. "Het moet fris en goed blijven."

 

Chantals Pyjama Party

In de tv-versie van Chantals Pyjama Party ging de koningin van RTL 4 op bezoek bij BN'ers. Ze bleef er 'slapen', wat in haar geval wil zeggen: een feestje bouwen en alles op stelten zetten. En dat leverde best spraakmakende momenten op. Ze haalde haar show zelfs naar de Ziggo Dome. Afgelopen vrijdag en zaterdag ging ze met duizenden fans een slaapfeestje houden en dat hele idee begon slechts met een 'gebbetje', onthulde Chantal in een instagram-bericht: 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze totaal onbescheiden smile heb ik dit weekend, van oor tot flapoor. Vanavond en morgenavond is de allergrootste pyjamaparty van Nederland. Wat n tijd geleden begon met een ‘gebbetje’, heeft als eindresultaat een 2 dagen uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Ik kan het eigenlijk niet echt geloven, ik heb er zoveel zin in, jullie gaan een FANTASTISCHE avond beleven. Wat ook niet anders kan want er zit me toch een geweldig team op, de produktie, de crew, de artiesten, iedereen voor en achter de schermen, de supervette band, en het top team @ziggodome, iedereen is er klaar voor. Ik verheug me er onwijs op om jullie daar allemaal te zien deze 2 dagen! ....Mama!! Ik sta in de Ziggo!!! Zo. Nu inzingen. TOT STRAKS!!! Oh, misschien is zij van de foto er ook even. #selfy #guestappearance #chantalspyjamaparty #ziggodome

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Geen seizoen 2

Als het aan Chantal ligt, komt er dus géén seizoen 2 van de tv-versie. Al laat ze de spreekwoordelijke deur wel op een kiertje staan. "Misschien is het dan met iemand anders. Of misschien doe ik het zelf nog. Op dit moment hang ik er een beetje tussenin. Dat is eigenlijk mijn meest eerlijke antwoord."