Door de ongekende populariteit van de familie Pos in Helemaal het Einde leek RTL vrij zeker van een hit met vakantie spinoff Vamos met de familie Pos. Helaas vielen de kijkcijfers gisteravond tegen.

Article continues after the ad

Vamos met de familie Pos

Het realityprogramma trok zo’n 423.000 kijkers en haalde daarmee net de kijkcijfer top 25. Dat blijkt uit cijfers van kijkonderzoek.nl. Hoewel de familie ongekend populair was in Helemaal het Einde, lijken toch weinig kijkers wat te voelen voor een vakantietrip met de Posjes.

Posse

Na een wijnimperium te hebben opgebouwd in Chili, was de familie klaar voor een welverdiende vakantie door Zuid-Amerika. RTL besloot de trip vast te leggen en resultaat was gisteren voor het eerst te bewonderen. De Posjes begonnen in Argentinië en doorkruisen in de komende afleveringen Brazilië, Colombia en Peru.

Cijfers

De publieke omroep bracht het er gisteren beter vanaf: DNA Onbekend scoorde 1,2 miljoen kijkers. Endeavour op NPO1 scoorde 850.000 kijkers. Naast al het voetbal-, journaal en GTST-geweld was Love in the Air het best scorende commerciële programma met 787.000 kijkers.