Dachten we gisteren nog een leuke scoop te hebben met het gerucht dat Paul Rudd in de Sonic The Hedgehog-film zou gaan spelen, blijkt nu dat het James Marsden uit Westworld en de X-Men-films wordt die de blauwe egel gaat vergezellen. In plaats van de Avenger Ant-Man krijgt Sonic dus hulp van X-Man Cyclops.

Article continues after the ad

Memes?

Natuurlijk hadden we al leuke memes hierover verwacht, maar bij het speuren op de hashtags #sonic en #cyclops kwamen we tot dusver alleen een slimme tweet tegen van iemand die opmerkte hoe Sonic ook een soort van cycloop is. Als je goed kijkt heeft de kleine snelheidsduivel immers maar één oog, maar wel met twee pupillen.

Buddy cop-film

Zoals we al eerder vertelden wordt de verfilming van de populaire Sega-game een mix van live-action-beelden en computeranimatie, en moet het een ‘buddy cop’-film worden. Het is trouwens niet utgesloten dat Paul Rudd alsnog een rol in de film gaat spelen, alleen niet die van Sonics compagnon. Natuurlijk hebben ze het samen gemunt op Sonics aartsvijand Dr. Robotnik. En wie zich afvraagt of Sonic The Hedgehog nog wel zo populair is: er zijn tot nu toe 360 miljoen Sonic-games verkocht sinds de egel voor het eerst opdook in 1991. Genoeg reden om er een nieuwe film van te maken dus!