Gaby Blaaser, De Bachelorette, nieuwe liefde

Wekenlang zaten we aan de buis gekluisterd om het liefdesavontuur van Gaby Blaaser te volgen in De Bachelorette. Nu zijn we vandaag al teleurgesteld omdat het uiteindelijk niets bleek te zijn geworden met Joey en nu is het alweer tijd om een tweede teleurstelling te verwerken. Gaby zou namelijk weer met iemand gespot zijn, maar het is niet onze Jordy. 

Article continues after the ad

Gaby Blaaser wordt namelijk momenteel gelinkt aan autocoureur Bas Schothorst. Hoewel zowel hij als Gaby nog niets officieel hebben bevestigd, lijkt Shownieuws het zeker te weten! De twee zouden - volgens diverse bronnen - al zoenend zijn gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden. 

Management ontkent

Gaby is door het showbizzprogramma even behoorlijk voor het blok gezet, want: zijn we tijdens de reünie allemaal bedrogen en is het niet Jordy die tijdens de opnames een vriendin had, maar was zij al die tijd al bezet? De realityster wil zelf niets zeggen en stamelt maar wat, maar verwijst wel door naar haar management. Die laten weten dat Gaby en Bas geen setje zijn en dat er tijdens de reünie dus geen sprake was van misleiding. Toch houden we het even in de gaten.

Ex-man van Kimberley Klaver

De man in kwestie - Bas Schothorst - is overigens geen totale onbekende. Hij blijkt namelijk - toeval of niet - de ex-man te zijn van actrice Kimberley Klaver. Kimberley en Gaby speelden aan de start van hun carrière samen in de jeugdserie Spangas en waren goede vriendinnen. Mocht het waar zijn dat Bas en Gaby iets hebben, gunt Kimberley hen het allerbeste. "Ik gun ze al het geluk. Ze komt in ieder geval in een leuke schoonfamilie terecht." Dat is nog eens een prachtige boodschap om mee af te sluiten!


We zijn alleen wel heel benieuwd hoe Jordy hierop gaat reageren!