De Kingsman-films zijn sinds de eerste uit 2014 razend populair en het betekende voor acteur Taron Egerton zijn grote doorbraak. Maar helaas moet de franchise het voorlopig zonder Eggsy doen.

En dat is toch even slikken: de reeks draait namelijk om geheimagent Eggsy (Taron Egerton) en zijn mentor Harry Hart, gespeeld door Colin Firth. Waar die derde Kingsman-film dan in hemelsnaam om draait? Dat weten we nog niet.

Terugkeer

Taron Egerton deelde dit treurige nieuws in een interview met Yahoo. Toch stelt 'ie ons gelukkig meteen gerust: "Dit betekent niet dat ik nooit meer in een Kingsman-film ga spelen, maar ik ben er bij de volgende in ieder geval niet bij." Volgens hem heeft regisseur Matthew Vaughn Eggsy niet nodig in het volgende Kingsman-verhaal.
 


Druk baasje

De jonge Britse acteur is hot. Na zijn doorbraakrol als Eggsy schoot zijn carrière door het dak. Egerton speelt zelfs de nieuwe Robin Hood en kruipt in de flamboyante huid van zanger Elton John voor de biopic Rocket Man

Article continues after the ad

Kingsman universe

Ook zonder Eggsy dendert de wereld van Kingsman gewoon door. Regisseur Matthew Vaughn werkt aan een fonkelnieuwe filmstudio en heeft grootste plannen voor een uitgebreid filmuniversum, inclusief een prequel én serie. Damn!

Kingsman 3 draait vanaf 8 november 2019 in de bioscoop.