Boer zoekt vrouw

Een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw kunnen we op ons buik schrijven. Dat laat presentatrice Yvon Jaspers weten in een interview op de Boer zoekt Vrouw-website.

Wij zijn niet de enigen die het jammer vinden, ook Yvon had erop gehoopt: “Wij hopen allemaal op een nieuw seizoen. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt. Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter…”

Onze Boerderij als troostprijs

Voor alle BzV-fans is er gelukkig binnenkort Onze Boerderij. Het derde seizoen begint aankomende zondag. Yvon Jaspers gaat in dit programma opnieuw langs bij oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren om te ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen. Onder andere boer Willem en boer David komen terug, een klein beetje BzV op de zondag dus!

Article continues after the ad

Coronaproof filmen

Een deel van de opnames was gelukkig al gefilmd voor de corona-uitbraak, aldus Yvon: “Voor Onze boerderij draaien we zowel in de zomer als in de winter om zoveel mogelijk te laten zien van wat er zich op boerenbedrijven afspeelt, ook in verschillende seizoenen. Dus we hadden een deel van de opnames al afgerond voordat corona uitbrak.”

Geen ongemakkelijke boeren

Hoe leuk Boer zoekt Vrouw ook is, het zijn de awkward momenten die het meest bijblijven. Wij hebben de 9 meest ongemakkelijke en lieve hoogtepunten uit Boer zoekt Vrouw voor je op een rijtje gezet.

 

Onze Boerderij is vanaf deze zondag om 20:20 uur te zien op NPO1