Erica en Martien Meiland

Martien en Erica Meiland zijn voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland op zoek naar een nieuwe huishoudster. De Meilandjes willen hun grootste fans kans laten maken om die positie in te nemen, zo meldt Televizier in een overduidelijke 1 april-grap.

Article continues after the ad

"Het nieuwe seizoen Chateau Meiland wordt waarschijnlijk opgenomen in Noordwijk. En dat seizoen is niet compleet zonder nieuwe huishoudster die (net als Nadège in Frankrijk) ook in de realityshow op televisie verschijnt", grapt het blad.

De eisen van de familie

Uiteraard zoeken Martien en Erica niet zomaar de eerste de beste schoonmaakster. Je moet wel aan een aantal eisen voldoen hoor. "De Meilandjes zijn opzoek naar iemand die echt iets toevoegt aan het televisieprogramma. Je hoeft niet per se extreem knap te zijn, maar een bepaalde mate van charisma is wel noodzakelijk." En oh ja: "voorwaarde is uiteraard dat je niet vies bent van een wijntje". 

De nieuwe Nadège

Vragenlijst invullen, jezelf verkopen in een promo-filmpje; Televizier maakte echt werk van hun grap. "De 10 beste aanmeldingen mogen langskomen bij de Meilandjes. Want zij maken natuurlijk uiteindelijk de keuze!" Ja, niet dus, maar toch een geslaagde grap als je het ons vraagt. Hij is trouwens niet echt realistisch. Zo gaf Martien vorig jaar nog aan dat er helemaal geen nieuwe Nadège meer komt. Hij hoeft geen personeel meer na gezeik met de Française en al het gedoe met haar voorganger, Caroline van Eeden.


Nadège over de zeik

Over Nadège gesproken: die dropte begin dit jaar even een flink bommetje op de Meilandjes. Ze dreigde zelfs met een soort schandaalboek waarin ze alle vuile was van de fam zou gaan ophangen. "Ik weet genoeg over de familie Meiland", zei ze toen. Inmiddels is het alweer maanden stil in kamp-Nadège dus misschien was dat gewoon een vervroegde 1 april-grap!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: