De marketingmachine van The Last Jedi draait inmiddels overuren en we worden links en rechts doodgegooid met Star Wars-nieuws. The latest? Prins William en prins Harry hebben een klein rolletje in de nieuwe film.

Article continues after the ad

Stormtroepers

In mei kwamen er setfoto’s met de twee prinsen naar buiten. Star Wars-acteur John Boyega (Finn) bevestigt nu aan The Hollywood Reporter dat de twee een stel stormtroopers gaan spelen. De kans dat we de berispelijke snoet van Willary ook daadwerkelijk gaan zien is dus erg klein. Stormtroopers dragen namelijk (bijna) altijd een helm.

James Storm

Twee jaar geleden speelde James Bond-acteur Daniel Craig ook al zo’n gehelmde ruimtesoldaat. Hoewel hij niet in de officiële aftiteling langskwam, herkenden oplettende fans zijn stem in een scène met hoofdrolspeler Daisy Ridley. Check ‘m hieronder.

Episode 8

The Last Jedi is alweer het achtste deel in de beroemde ruimtesaga - Rogue One niet meetellend. Het verhaal zal direct verdergaan waar deel zeven is gestopt. Het is overigens de laatste film waarin wijlen Carrie Fisher te zien is als prinses-slash-generaal Leia. Bekijk hieronder nog even de laatste teaser.