In het komende, tweede seizoen van This Is Us duikt een bekend gezicht op. Sylvester Stallone heeft een gastrol in de hitserie.

Article continues after the ad

De makers van de show maakten tijdens een presentatie in Los Angeles gisteren bekend dat de Rocky-acteur zichzelf zal spelen in This Is Us. Hoofdpersonage Kevin krijgt in de show een rol in een oorlogsfilm, en Sylvester is zijn tegenspeler.

De 71-jarige is in één aflevering te zien, maar hij zal met "een prachtige monoloog over het leven" diepe indruk maken op Kevin.

This is Us

This Is Us, dat onlangs genomineerd werd voor maar liefst elf Emmy Awards, gaat over een gezin waarvan de vader is overleden. De serie speelt zich af in twee periodes; de jeugd van drieling Kate, Kevin en Randall waarin pa Jack nog leeft en tijdens hun leven als volwassenen zonder hem.

Tijdens het eerste seizoen werd nooit duidelijk wat er met Jack is gebeurd, maar volgens de makers komen we daar in de komende reeks wel achter...

De opnames van seizoen 2 zijn nog in volle gang. Seizoen 1 wordt momenteel elke dinsdag om 21.00 uur met een dubbele aflevering herhaald op Fox!