Ken je Hot Pie nog? De Game of Thrones-ster heeft in real-life een bakkerij geopend waar hij echt direwolf-brood verkoopt.

Article continues after the ad

Hot Pie

In Game of Thrones werd de weesjongen werd gerekruteerd om in dienst te gaan bij de Night’s Watch en hield Arya Stark gezelschap tijdens haar reis naar de Wall. Onderweg ging hij echter aan het werk als kok in een herberg. We zagen Hot Pie voor het laatst in seizoen 4, waarin hij een zelfgebakken brood in de vorm van een wolf meegeeft aan Brienne. In de tweede aflevering van seizoen 7 ontmoetten Arya en Hot Pie weer.

You Know Nothing John Dough

De acteur, Ben Hawkey, is ook in real-life aan de slag gegaan in de keuken. Geïnspireerd door de serie maakt hij brood in de vorm van een direwolf. De broodjes zijn gemaakt van volkorenbrood met sinaasappelrasp en dienen warm geserveerd te worden met zachte boter. O ja, en misschien wel het leukst van alles: de bakkerij heet ‘You Know Nothing John Dough’.

Deliveroo

De online bakkerij is geopend via Deliveroo in Londen tijdens het premièreweekend van Game of Thrones. Dus mocht je een weekendje in Londen zijn: de broden zijn te koop voor één Britse pond per stuk.