De acteurs van de hitserie Game of Thrones doen een boekje open over wie zij zouden vermoorden in de serie, als ze het zelf voor het zeggen zouden hebben. Want ach, moorden is een vrij neutraal onderwerp geworden onder GoT'ers, toch?

Article continues after the ad

Wie?!

De antwoorden lopen wat uiteen. Zo zou Brienne haar zwaard maar al te lief in Littlefinger zetten en Sir Davos zou zich niet kunnen bedwingen als hij Melisandre tegen zou komen. Maar Jaime Lannister zet zijn zinnen op één van de grootste spelers van het spelletje om de troon...

Gelekt...

Afgelopen week werd HBO gehackt, waarbij veel materiaal gestolen werd. Ook verscheen de aflevering die vanavond in Amerika op televisie wordt uitgezonden (en morgen in Nederland) al op het internet. Voor degenen die zich braaf ingehouden hebben en niet zijn gaan wroeten in het wereld wijde web, heeft HBO een aantal foto's en de trailer van de volgende aflevering vrijgegeven. Je bekijkt ze hieronder.

Kort!

Komende aflevering van Game of Thrones (Spoils of War) is met 50 minuten overigens de kortste GoT-aflevering ooit! Maar hé, het zou Game of Thrones niet zijn als dat niet 50 minuten vól spanning en sensatie worden!