Ondanks dat de acteurs in Game of Thrones er niet bepaald alledaags bijlopen in de serie, worden ze op straat nog wel eens herkend door fans. En dat loopt altijd niet goed af…

Article continues after the ad

Ongewenste intimiteiten

Als het op fans aankomt, zijn er weinig zo fanatiek als die van de hitserie Game of Thrones. Geen wonder dat ze nogal eens in de war raken als ze hun idolen in het echt ontmoeten. Maar sommige fans maken het wel erg bont. In deze video vertellen de acteurs uit Game of Thrones wat hun mafste ontmoetingen waren met hun kijkers. Dat varieert van ongewenste intimiteiten bij Indira Varma (Ellaria Sand) tot vrouwen die flauwvallen bij het zien Liam Cunningham (Davos Seaworth).

Onder de indruk

Misschien wel de grappigste ontmoeting komt op naam van Kit Harington. Hij werd namelijk herkend op straat, maar zijn fan was zo onder de indruk dat hij niet meer op de naam kon komen van de rol die Harington speelt in Game of Thrones: Jon Snow. In plaats daarvan vroeg de fan: “Ben jij Jon Frost?” Hierop kon de acteur in alle eerlijkheid antwoorden: “Nee, dat ben ik niet”, waaarop zijn bewonderaar teleurgesteld afdroop.