Gal Gadot is niet alleen op het witte doek een held. Dat bleek wel toen ze in haar Wonder Woman-kostuum de patiëntjes van een kinderziekenhuis een hart onder de riem kwam steken!

Article continues after the ad

Verrassing

Actrice Gal Gadot is momenteel in Washington voor de opnames van Wonder Woman 1984, het vervolg op de superheldenhit uit 2017. Op een half uurtje rijden van de Amerikaanse hoofdstad ligt het Inova Children’s Hospital. Toen Gadot een zeldzame pauze had, reisde ze af naar het ziekenhuis om daar als Wonder Woman de kinderen te verrassen met een ongepland bezoekje. Kinderarts Lucas Collazo deelde een kiekje van haar bezoek op Twitter!

Ontroerd

Niet alleen de kinderen en het personeel waren onder de indruk van het verrassingsbezoek van de DC-actrice. Ook de ouders van de patiënten waren ontroerd dat Gadot de tijd had genomen voor de zieke kinderen. Een moeder van een vijf maanden oud kankerpatiëntje vertelde dat ze nu fan voor het leven zijn van de Wonder Woman-actrice.

Trump

Het is trouwens niet de eerste keer dat Gal Gadot zich het lot aantrekt van jonge kinderen. Vorige maand sprak ze zich ook al uit tegen het strenge immigratiebeleid van president Trump dat kinderen scheidt van hun ouders. Op Twitter deelde de actrice een boodschap van Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins met de boodschap dat kinderen bij hun ouders horen te zijn.