Bridget Maasland

Een opvallend momentje, gisteren in RTL Boulevard. Presentatrice Bridget Maasland mocht een item over haar ex André Hazes behandelen en deed even tussendoor een persoonlijke onthulling!

Article continues after the ad

André mocht zijn SBS6 tattoo-programma Getekend voor het Leven promoten en werd op locatie geïnterviewd door Boulevard. In de studio haalde Bridget op een gegeven moment de angel uit het ongemak én verklapte ze ook dat André zelf tijdens hun relatie een tattoo liet verwijderen...

Monique

Het gesprek in de studio ging vervolgens over tattoo's die je liever weg wil laten halen. "Soms wil je het ook weg hebben en later weer terugzetten”, begint Bridget. “Ik weet niet of jullie het mee hebben gekregen, maar eerder dit jaar ging ik een beetje met André Hazes om", grapt ze met de nodige zelfspot. "Hij had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen." Vervolgens komt er een foto van André met de naam Monique op zijn nek getatoeëerd. "En het is nu nog steeds weg, als we de foto’s van de afgelopen vakantie zien." Overigens repte Bridget met geen woord over de vermeende liefdestattoo die André voor haar liet zetten (die hij weg wil laten halen).

Ongemak

Sommige kijkers voelden enorm veel ongemak bij het item, zo lezen we op twitter. En één iemand ziet in Bridgets opmerking zelfs een soort sneer richting André en zijn hernieuwde liefje Monique Westenberg. "Naast dat Bridget altijd de onderwerpen over Andre neemt, ook nog een steek onder water geven dat hij Moniques naam heeft laten verwijderen. Vals."