De Bachelorette, Gaby Blaaser

Morgen is het zover! Gaby Blaaser moet een keuze gaan maken tussen de twee overgebleven mannen van De Bachelorette. Wordt het Niek of Joey die met haar naar huis gaat? Gaby vindt het een enorm moeilijke keuze en de emoties lopen dan ook hoog op in de preview die Videoland op Instagram zet. 

'Zoveel emoties'

"Ik had niet gedacht dat het zo lastig zou zijn", aldus een trillende Gaby. "Ik sta echt de trillen op mijn benen, zoveel emoties die ik voel". Na veel drama, onverwachte exits en toch nog wat romantiek tussendoor, is het nu aan De Bachelorette om de allesbeslissende roos weg te geven. Ze heeft nog twee 24-uur dates om erachter te komen wie haar prins op het witte paard is. Met wie vliegt ze terug naar Amsterdam? Of wordt het een gevalletje Gordon 2.0? 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat denk jij: Niek of Joey? 🌹 Morgen is het zover: de finale van #DeBachelorette!

A post shared by Videoland (@videolandonline) on

 

De Bachelorette

Het eerste seizoen van De Bachelorette zit er alweer bijna op en wat een commotie heeft het teweeg gebracht zeg. Boze kijkers, boze deelnemers, sneren die over en weer werden uitgedeeld. Het hield maar niet op. En dat allemaal omdat Gaby de man van haar dromen moet vinden. Het zorgt in ieder geval voor top tv! En we kunnen niet wachten tot de finale morgen. Was het alle ophef waard?

De finale van De Bachelorette is morgen te zien op Videoland.

Article continues after the ad