Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

Morgen is het tijd voor de grote finale van De Bachelorette. Na de allerlaatste rozenceremonie weten we wie de man van Gaby wordt: Joey of Niek? RTL Boulevard blikt alvast vooruit met Gaby.

"Het mooiste en meest romantische avontuur"

Haar tijd in Zuid-Afrika omschrijft Gaby als "het mooiste en meest romantische avontuur" dat ze zich maar kon wensen. En dat avontuur is nog steeds niet voorbij: al sinds de afleveringen worden uitgezonden, bevindt Gaby zich opnieuw in een achtbaan. Ze hoopte wel dat De Bachelorette een succes zou worden, maar de gekte die inmiddels in Nederland is losgebarsten, is niet normaal!

Gaby Blaaser heeft nergens spijt van

Gaby kijkt de afleveringen meestal met haar ouders. Zij genieten er intens van, vooral omdat ze zien dat Gaby zichzelf is gebleven. Ook Gaby had achteraf gezien niets anders willen doen: "Ik heb nergens spijt van, helemaal niet zelfs." Ze legt de kritiek die ze na de vorige aflevering over zich heen kreeg – toen ze Jordy en Jethro naar huis stuurde – ogenschijnlijk ook vrij gemakkelijk naast zich neer. Gaby vindt het in ieder geval leuk dat kijkers een mening hebben en met haar meeleven!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is het al woensdag?! 🌹 #rtlboulevard #debachelorette #videoland

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

De sidderende finale van De Bachelorette

Ten slotte blikt Gaby nog even vooruit naar de finale van De Bachelorette. Volgens haar bevat die alles: "Liefde, romantiek én lust". Meer wil ze echter niet zeggen. Ze gaat bijvoorbeeld ook niet in op de vraag met wie van de kandidaten ze nog steeds contact heeft gehouden… Spannnnend!

De sidderende finale van De Bachelorette zie je morgen bij Videoland. Dan wordt eindelijk duidelijk wie het hart van Gaby veroverd heeft: Niek of bijtende Joey?